Eloïs, de zus van Conner Rousseau: "Het kwetst me dat ze dat zeggen over hem" Politiek
Politiek

Eloïs, de zus van Conner Rousseau: "Het kwetst me dat ze dat zeggen over hem"

Eloïs, de zus van Conner Rousseau: "Het kwetst me dat ze dat zeggen over hem"

Eloïs Rousseau is de zus van SP.A-voorzitter Conner Rousseau. Eloïse geeft in een gesprek met Het Laatste Nieuws toe dat de kritiek op haar broer haar ook raakt. Meer zelfs dan de kritiek die ze zelf krijgt als zus van.

"Er worden veel opmerkingen gemaakt die ik niet fijn vind, maar het kan me minder schelen wat ze over mij zeggen dan wat ik over Conner lees. Als hij kritiek krijgt die in mijn ogen onterecht is, en dat vind ik dikwijls, kan ik daar echt kwaad om worden", zegt Eloïs.

"Over de bewering dat je als socialist niet op dure sneakers mag lopen, heb ik me verschrikkelijk opgewonden", aldus Eloïs. "Ik ben socialist, ik werk en verdien geld. Mag ik dan geen handtas van 400 euro kopen? Wat een onzinnige discussie. Steek je energie ergens anders in, wil ik dan roepen."

"Wat me vooral kwetst aan die dwaze opmerkingen, is dat ze voorbijgaan aan de realiteit van wie Conner is en hoe hard hij werkt. Politicus ben je dag en nacht. Het is een veeleisende job die een onuitputtelijke energie vraagt."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws