Marc Van Ranst weet niet wat hij hoort: "Hier ga ik niet mee akkoord" Royalty
Royalty

Marc Van Ranst weet niet wat hij hoort: "Hier ga ik niet mee akkoord"

Marc Van Ranst weet niet wat hij hoort: "Hier ga ik niet mee akkoord"

De Antwerpse ondernemer Rudi De Kerpel daagde Marc Van Ranst voor de rechter na diens uitspraken in de zomer over Antwerpen. De viroloog riep op om even weg te blijven uit Antwerpen vanwege het stijgend aantal coronabesmettingen. De Kerpel ziet echter intussen af van de klacht tegen Van Ranst.

“Dit omwille van de huidige omstandigheden en de tweede golf waarmee we momenteel worden geconfronteerd”, aldus meester Davina Simons op zitting. Hij zou wel achter zijn standpunt blijven staan.

Van Ranst zelf is not amused met deze ontwikkeling. "Ze hebben eigenlijk nooit een zaak gehad. Dat was ook van in het begin duidelijk. Nu wil men de procedure staken, maar ik ben daar niet mee akkoord", aldus Van Ranst bij VTM NIEUWS. "Wanneer je eerst naar de kranten stapt en dan met een grote kop erop laat zetten: 'Zes ondernemers dagvaarden Marc Van Ranst omwille van roekeloze uitspraken', dan moet je dat ook hard kunnen maken."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws