Laura uit 'Blind Getrouwd' verrast met pikante foto: "Dit stelt me zo teleur" Buitenland
Buitenland

Laura uit 'Blind Getrouwd' verrast met pikante foto: "Dit stelt me zo teleur"

Laura uit 'Blind Getrouwd' verrast met pikante foto: "Dit stelt me zo teleur"

Laura Lieckens uit Blind Getrouwd maakt er geen probleem van om af en toe wat te tonen van haar lichaam. Zo liet ze onlangs haar blote billen zien. Ze doet dat met een reden.

Laura heeft het moeilijk met mensen die opmerkingen maken over haar lichaam. "Na mijn deelname aan ‘Blind Getrouwd’ kreeg ik vaak de vraag of ik was afgevallen. Dat stelt me dan zo teleur. Moest ik dan misschien vermageren? Ik heb een maatje 38, op een goeie dag maatje 36. Moet het dan echt 34 zijn voor sommigen?", zucht Laura.

"En zal het dán goed zijn? Ook daarover wil ik dus een voorbeeld stellen. Dat soort ‘idealen’ nastreven, da’s voor niets goed. Ik zal dus gewoon verder blij ven genieten, goed eten en een Duveltje drinken af en toe. En foto’s tonen van m’n opgeblazen buik achteraf, ja. Waarom niet?"

Dit bericht bekijken op Instagram

Jep ik ben trots op mijn lichaam. Beetje rond en gezond, minder strak. Meer kwabkwab blubblub,maar eee F*ck body shaming. Lang leven vrouwelijk bloot 💃🏼 en iedereen mag trots zijn op het zijne 💪🏻❤️ ik kreeg na blind getrouwd vaak te horen ‘Amai ben je afgevallen’ en dan dacht ik ‘Moet dat dan?’ Nope het moet niet! Blijf vooral jezelf! Ik heb er nog enkele kilo’s bijgedaan met dank aan de Corona 🙋🏼‍♀️🤰🏼sorry papa voor mijn blote poep 🤷🏼‍♀️ Toch wel de beste ploeg van het land eee, in goeie en slechte tijden en dat al meer dan 12jaar. Slaap zacht, fijn weekend x

Een bericht gedeeld door Blind Getrouwd 2020 (@lauralieckens) op

Populair

Laatste nieuws