“Daarom kan Stan Van Samang Duiker helemaal niet zijn in ‘The Masked Singer’” Buitenland
Buitenland

“Daarom kan Stan Van Samang Duiker helemaal niet zijn in ‘The Masked Singer’”

“Daarom kan Stan Van Samang Duiker helemaal niet zijn in ‘The Masked Singer’”

Dinsdag doken er plots filmpjes op van Stan Van Samang, Giovanni Kemper en Ian Thomas waarin zij alle drie beweerden Duiker uit ‘The Masked Singer’ te zijn. Uiteraard kan maar één iemand onder het masker van de mysterieuze kandidaat zitten.

"De eerste keer dat ik mijn naam hoorde dacht ik: shit! Meteen door de mand gevallen”, begon Stan Van Samang. “Maar er ging ook veel lieve woorden mee gepaard, dus dat deed wel deugd. Ik heb al voor groter publiek gestaan, maar het is niet simpel, want je zit in zo’n bokaal te zingen!"

Dit betoog overtuigde de kijkers echter niet om te geloven dat hij daadwerkelijk degene is die het kostuum van Duiker draagt en daar hebben ze een simpele reden voor. “Stan zingt gewoon beter dan Duiker. Neemt niet weg dat Duiker ook een talent is, maar de stemklank van Stan is het gewoon niet”, laat een fan weten. “Klopt helemaal”, reageert iemand. “Het is zeker niet Stan. Zijn stem herken je uit de duizenden!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws