Walter Grootaers over enorme teleurstelling: “Ik was zó kwaad, en ik was zeker niet de enige” Buitenland
Buitenland

Walter Grootaers over enorme teleurstelling: “Ik was zó kwaad, en ik was zeker niet de enige”

Walter Grootaers over enorme teleurstelling: “Ik was zó kwaad, en ik was zeker niet de enige”

Op Radio 2 kwam Walter Grootaers vertellen over zijn muzikale helden van de jaren ‘70. Bruce Springsteen is daar zeker één van, maar ook David Bowie en The Rolling Stones.

"Oftewel was je fan van The Stones, oftewel The Beatles. Die kampen stonden tegenover elkaar”, weet Walter nog. “Ik hoorde bij The Stones. The Beatles kwamen uit arbeidersgezinnen, maar spraken de iets betere klasse aan. Maar bij The Rolling Stones was het net omgekeerd. Ik heb ze intussen minstens tien keer live gezien. Hoe ouder ze worden, hoe beter ze spelen en klinken."

“Maar ik ben ook een paar keer vertrokken nog voor het concert gedaan was”, geeft de zangers van De Kreuners toe. “1974 In het Sportpaleis, dat was zó slecht. Ik ben vertrokken na ‘Angie’ en was zo kwaad. Ik was niet alleen, veel grote fans vertrokken ook. Achteraf bleek dat dan de periode te zijn waarin ze zwaar aan de alcohol en drugs zaten. Dat verklaart natuurlijk veel. Maar daarna waren ze weer zo goed. Ik heb het hen vergeven."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws