Piet Huysentruyt werkt hardnekkig gerucht de wereld uit: “Niets van waar” Buitenland
Buitenland

Piet Huysentruyt werkt hardnekkig gerucht de wereld uit: “Niets van waar”

Piet Huysentruyt werkt hardnekkig gerucht de wereld uit: “Niets van waar”

Wegens ziekte moest Sofie Dumont jammer genoeg opgeven in ‘Snackmasters’, maar zo zag Piet Huysentruyt zijn kans schoon om zich te revancheren op Anne-Sophie Breysem. Dat deed hij met verve en kroonde zich zo tot eerste Snackmaster van België.

"Nochtans heb ik getwijfeld of ik wel zou terugkomen toen Sofie Dumont uitviel. Want als ik dan wéér zou verliezen, had ik dat als een serieuze afgang beschouwd”, geeft Piet eerlijk toe in Dag Allemaal. “Eigenlijk is het nu 1-1 tussen mij en Anne-Sophie. We zijn allebei winnaars. Hoedje af voor haar, geef die dame een ster, zou ik zeggen."

“Ik denk dat ik bewezen heb dat ik nog altijd goeie tv kan maken”, zegt Piet. Het gerucht dat hij opnieuw een eigen televisieprogramma zou mogen presenteren bij VTM, werkt hij dan ook meteen de wereld uit. “Zonder te liegen kan ik zeggen dat dat nog niet aan de orde is. Ik overwinter in Zuid-Afrika en zit hier nog wel even vast, denk ik”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws