Man verkracht vrouw (20) met verstandelijke beperking in Antwerpen: Wie herkent de dader? Royalty
Royalty

Man verkracht vrouw (20) met verstandelijke beperking in Antwerpen: Wie herkent de dader?

Man verkracht vrouw (20) met verstandelijke beperking in Antwerpen: Wie herkent de dader?

Begin augustus 2019 is een jonge vrouw met een verstandelijke beperking het slachtoffer geworden van een verkrachting in een broodjeszaak in de buurt van het Centraal Station van Antwerpen. Dinsdag werden beelden verspreid van de dader in het VTM-programma Faroek.

Een vrouw van 20, die omwille van haar verstandelijke beperking, verlengd minderjarig is, werd op 11 augustus 2019 's ochtends aangesproken door een jongeman in de omgeving van het Centraal Station. Hij stelt haar voor om seks te hebben in ruil voor geld. De vrouw weigert dat.

De man blijft echter aandringen en vraagt de vrouw mee te komen. Zij durft niet anders meer dan hem te volgen naar een broodjeszaak in de Gemeentestraat. Hij begeleidt de vrouw daar naar de toiletten op de eerste verdieping. Vervolgens verkracht de man haar tegen haar wil.

Na de seksuele handelingen vertrekt de vrouw. De man wacht nog even op het toilet en wandelt nadien nonchalant naar buiten. Pas terug in de instelling vertelt de vrouw wat er gebeurd is. Vervolgens wordt de politie verwittigd.

De man is rond de 18 jaar en heeft een gestalte van ongeveer 1m60 of 1m65. Niet groot dus. Hij heeft zwart haar, bovenaan iets langer en opgeschoren aan de zijkanten en achteraan. Hij spreekt Nederlands.

Wie informatie over deze zaak heeft of de verdachte herkent, kan de politie contacteren op 0800/30.300 of via [email protected].

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws