-->

Problemen bij nieuwe film FC De Kampioenen: "Het is mislukt"

Problemen bij nieuwe film FC De Kampioenen:
Vrijdag 8 Maart 2019 - 07:34   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

De kans is heel groot dat regisseur Jan Verheyen beelden van Carnaval Aalst moet weggooien. Die beelden werden zondag gemaakt voor de nieuwe film van FC De Kampioenen, 'Viva Boma'.

“Het ging fout toen DDT en Fernand zwaar beledigd door de praalwagen van FC de Kampioenen over de nadarafsluitingen kropen”, vertelt Verheyen in Het Nieuwsblad. “Op het moment dat Jacques Vermeire en Jaak Van Assche boos naar de wagen renden, verscheen plots een fotograaf in beeld. De man mocht daar helemaal niet zijn, maar het was te laat. Of ik nu vloekte of niet, de kans om de scène te draaien was verkeken.”

"Ik was gisteren dan ook verrast dat onze digitale tovenaars er zo goed en zo kwaad mogelijk toch in waren geslaagd de fotograaf uit het beeld te verwijderen. Wat niet wegneemt dat ik niet echt tevreden ben. Ik denk dat we beter kunnen en overweeg dan ook een alternatief te zoeken voor het mislukte shot. Opnieuw die carnavalsscène draaien, is geen optie. Maandag filmen we weer en dan zullen we de koppen bij elkaar steken.”

TAGS  I  FC De Kampioenen  I  Jan Verheyen  I  showbizz  I  n365