Hanne van K3 compleet van de kaart door Klaasje: “Ik nam dat heel persoonlijk op” Buitenland
Buitenland

Hanne van K3 compleet van de kaart door Klaasje: “Ik nam dat heel persoonlijk op”

Hanne van K3 compleet van de kaart door Klaasje: “Ik nam dat heel persoonlijk op”

Vijf jaar geleden werden Hanne, Klaasje en Marthe uitgeroepen tot de opvolgers van K3-iconen Karen, Kristel en Josje. De meisjes leerden elkaar over de jaren heel goed kennen, maar in het begin had Hanne het toch wat lastig met hoe Klaasje de dingen aanpakte.

"Klaasje zegt wat ze denkt”, zegt Hanne in Het Nieuwsblad. “Ook als ze bijvoorbeeld de kleding niet mooi vindt. Ik was dat niet gewend. Ik dacht dat ik iets niet goed deed en nam het heel persoonlijk. Uiteindelijk heb ik wel geleerd dat ze dat helemaal niet zo bedoelt. Ik had meer dat typisch Vlaamse gevoel: het stoort toch niet dat ik hier sta te ademen."

“Nu ben ik vaak degene thuis die zoiets zegt en dan vreemde blikken krijg”, aldus Hanne. “Zo hebben wij ook een goede communicatie ontwikkeld. Ook al verschillen we soms in onze manier van denken, toch hebben we altijd respect voor elkaars gedacht. Wij kunnen zeggen: ‘Ik begrijp u, maar ik ben het er niet mee eens’, zonder dat daar drama van komt”, laat ze weten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws