Studio Brussel-presentatrice Eva De Roo openhartig over betreurde Christophe Lambrecht: “Het was mijn eigen schuld” Buitenland
Buitenland

Studio Brussel-presentatrice Eva De Roo openhartig over betreurde Christophe Lambrecht: “Het was mijn eigen schuld”

Studio Brussel-presentatrice Eva De Roo openhartig over betreurde Christophe Lambrecht: “Het was mijn eigen schuld”

Het leven lijkt Eva De Roo toe te lachen. De StuBru-presentatrice haalt veel voldoening uit haar job, ze is getrouwd met een man die ze graag ziet, en samen hebben ze een prachtige zoon, Lucca. Maar vorig jaar kreeg ze een klap van jewelste, toen haar collega en vriend Christophe Lambrecht onverwacht overleed.

Eva zelf beschrijft dit in Nina als de vreselijkste herinnering van haar leven. “Mijne nonkel (Christophes bijnaam op de jongerenzender, nvdr.). Kan iemand zomaar sterven? Ja, dat kan”, weet ze nu. Om het nog wat erger te maken, stierf Christophe één week voordat Eva zou trouwen met Black Box Revelation-zanger Jan Paternoster.

“Hij was gek genoeg ook de enige genodigde die niet zou komen naar het feest”, laat Eva weten. “En dat was mijn eigen schuld: hij en ik zouden diezelfde avond samen een set draaien. Maar ik was die afspraak dus domweg vergeten toen ik mijn trouwdatum ging vastleggen. Toen hij de uitnodiging kreeg, was het van: ‘Eva’ke, wij gaan wel draaien, hè, op de dag dat je trouwt.’ Hij kon er – uiteraard – mee lachen."

Populair

Laatste nieuws