Valerie De Booser achtervolgd door agressieve voetballer: “Wat een rare mens” Sport
Sport

Valerie De Booser achtervolgd door agressieve voetballer: “Wat een rare mens”

Valerie De Booser achtervolgd door agressieve voetballer: “Wat een rare mens”

Valerie De Booser vormde járen een paar met Koen Wauters, maar begin dit jaar gingen scheidden de wegen van de twee. Sinds kort is De Booser te zien in ‘Latem Leven’, een programma op VTM2. En daar deed ze nu een onthulling over een voetballer.

Valerie vertelt hoe ze ooit werd achtervolgd door een overenthousiaste, agressieve en klaarblijkelijk tot over zijn oren verliefde voetballer. “Ik woonde nog met mijn mama samen op een appartement in Nazareth in Gent”, steekt De Booser van wal. “Ik reed naar huis en op de autostrade begon hij te toeteren, zot te doen en signalen te geven dat ik aan de kant moest gaan. Ik dacht ‘oh my god, wat een rare mens’.”

Rond de kerktoren

Valerie wist niet wat ze moest doen en belde dan maar naar haar moeder. “Om te zeggen dat ik niet naar huis kon komen omdat hij mij aan het achtervolgen was. Wat kon ik doen? Rond de kerktoren blijven rijden?"

"Die man gaf maar niet op. Mijn mama is toen naar buiten gekomen om te zeggen: ‘Je kan hier niet blijven rondrijden, stop hiermee.’ En toen begon hij zijn liefde aan mij te verklaren. Dat was héél speciaal, hoor”, besluit De Booser.

Foto: VTM 2

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws