Veerle uit 'Boer zkt Vrouw': "Thibaut wil dat nu, maar ik zie dat niet gebeuren" Buitenland
Buitenland

Veerle uit 'Boer zkt Vrouw': "Thibaut wil dat nu, maar ik zie dat niet gebeuren"

Veerle uit 'Boer zkt Vrouw': "Thibaut wil dat nu, maar ik zie dat niet gebeuren"

Een van de grote verrassingen in de laatste afleveringen van Boer zkt Vrouw was toch wel hoe het gelopen is tussen Veerle en Thibaut. Die laatste liet haar via telefoon weten dat hij een relatie niet meer zag zitten. Veerle raakte daardoor erg gekwetst.

"Thibaut heeft het uitgemaakt aan de telefoon", bevestigt Veerle in Story. "Op twee minuten was alles tussen ons voorbij. Hij had zijn beslissing gemaakt en wilde me niet langer aan het lijntje houden, maar we konden mekaar dat weekend juist niet zien... Het voelde zo onwezenlijk, de grond zakte weg onder mijn voeten."

"Zo'n bocht van 180 graden... Even dacht ik nog dat hij last had van koudwatervreesen gewoon wat meer tijd nodig had, en die wilde ik hem zeker geven. Maar hij bleef bij zijn beslissing. Zeker een week heb ik gejankt", geeft Veerle toe. Thibaut ziet een vriendschap nog wel zitten. "Of dat gaat lukken? Dat zal de tijd uitwijzen, en we kunnen dat proberen. Maar ik denk dat ons contact eerder zal verwateren", aldus Veerle.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws