Degryse ziet goudhaantje opstaan bij Rode Duivels: "Het niveau van De Bruyne" Sport
Sport

Degryse ziet goudhaantje opstaan bij Rode Duivels: "Het niveau van De Bruyne"

Degryse ziet goudhaantje opstaan bij Rode Duivels: "Het niveau van De Bruyne"

De spelers die tot de gouden generatie behoren worden er niet jonger op. Het is mede daarom dat bondscoach Roberto Martinez iedere interlandbreak opnieuw enkele jonge jongens van het grote werk laat proeven.

Het talent dat dezer dagen zonder twijfel het verst staat van allemaal is Youri Tielemans. Op zijn 23 is Tielemans best al belangrijk bij de nationale ploeg. Het goudhaantje van Leicester City staat op bij de Rode Duivels en dat ziet ook analist Marc Degryse.

"Hij moet naar het niveau van De Bruyne groeien", aldus Degryse in Het Laatste Nieuws. "En over een paar jaar moet hij naar een club met meer naam en faam dan Leicester gaan - ook al staan die nu aan de leiding."

Manchester

"Tielemans hoort in een ploeg thuis die élk jaar voor een Champions Leagueticket speelt. Dat kan in de Premier League. Bij één van de twee Manchesters bijvoorbeeld", besluit Degryse.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws