Lauren Versnick doet bekentenis over haar seksleven: “Dat werd met mama besproken” Buitenland
Buitenland

Lauren Versnick doet bekentenis over haar seksleven: “Dat werd met mama besproken”

Lauren Versnick doet bekentenis over haar seksleven: “Dat werd met mama besproken”

In haar eerste eigen programma ‘Club Flo’ praat Flo Windey vanaf vanavond om 21.45 op VTM over datgene waar doorgaans moeilijk over gepraat wordt. Over seks, drugs en alles wat daarbij hoort.

Flo gaat ook zelf de baan op om sekssnufjes te testen en ervaringen uit te wisselen. In de eerste aflevering voert ze meteen de daad bij het woord. Flo maakt haar eigen dildo’s in een sekstoyfabriek, test met Average Rob voor het eerst VR-porno uit en zoomt in op het fenomeen tripsitten. Met Lauren Versnick praat ze over seksuele opvoeding en over ‘de eerste keer’.

Aan de ontbijttafel

Lauren Versnick is de dochter van Lynn Wesenbeek en partner van comedian en presentator Jens Dendoncker. Lauren praat open over de seksuele opvoeding die ze van haar mama kreeg, over haar vrees om voor haar 21ste zwanger te worden, over haar eerste kus en over onenightstands.

“Wij waren met drie meisjes thuis - mijn zus, mijn mama en ik - en alles was daar wel bespreekbaar”, vertelt Lauren. “Echt álles. Als ik een leuk avontuur had, werd dat de ochtend nadien breed besproken aan de ontbijttafel. Met mama erbij, zij kon tips and tricks geven."

Populair

Laatste nieuws