Prins Harry met de grond gelijk gemaakt na bizarre beslissing: “Hij moet zich dringend vermannen” Buitenland
Buitenland

Prins Harry met de grond gelijk gemaakt na bizarre beslissing: “Hij moet zich dringend vermannen”

Prins Harry met de grond gelijk gemaakt na bizarre beslissing: “Hij moet zich dringend vermannen”

Prins Harry is door een Brits koninklijk expert met de grond gelijk gemaakt omdat hij zijn broer William niet bijstond over het BBC-onderzoek naar prinses Diana. William gaf zijn goedkeuring om een onderzoek te voeren naar een berucht interview dat hun moeder gaf aan journalist Martin Bashir. Harry liet niet van zich horen.

Ingrid Seward, hoofdredacteur van het Majesty Magazine, zei aan The Sun dat het weer maar eens toont hoe diep het water tussen de twee broers is: “Harry's stilte spreekt boekdelen. Normaal gesproken maakt hij zijn mening zo graag bekend. Waarom heeft hij dat in dit geval niet gedaan en stond hij zijn broer niet bij om de verantwoordelijkheid te delen?"

"Het is vreemd dat hij zich niet heeft uitgesproken over de BBC of over de Bashir-zaak, aangezien hij de laatste tijd wel veel over andere dingen heeft gesproken. Harry moet zich maar eens vermannen en de strubbelingen met zijn broer vergeten. Ze zouden net schouder aan schouder moeten staan."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws