Belinda 'Lexi' Voorspoels praat haar mond voorbij over ‘Thuis’: “Dat zal er voorlopig niet op beteren” Buitenland
Buitenland

Belinda 'Lexi' Voorspoels praat haar mond voorbij over ‘Thuis’: “Dat zal er voorlopig niet op beteren”

Belinda 'Lexi' Voorspoels praat haar mond voorbij over ‘Thuis’: “Dat zal er voorlopig niet op beteren”

Belinda Voorspoels-Mercedes (28) kreeg een jaar geleden de kans van haar leven. Zonder enige acteeropleiding kon ze aan de slag in Vlaanderens favoriete soap, ‘Thuis’. Een droom die uitkwam voor de jonge actrice.

"In het begin was mijn rol vrij beperkt en bleef Lexi mysterieus, maar de komende weken zullen de kijkers haar beter leren kennen”, zegt Belinda deze week over haar personage in Story. “Ze is niet meteen het meest geliefde personage en dat zal er voorlopig niet op verbeteren."

Wat Belinda toch ook wel even kwijt wil: zij en Lexi lijken helemaal niet op elkaar. “Ik ben niet rancuneus en ben geen mannenverslindster”, benadrukt ze. “Flirten ligt totaal niet in mijn aard. Maar sommigen kunnen geen onderscheid maken tussen Lexi en mezelf, met scheve blikken als resultaat, of zelfs denigrerende opmerkingen à la ‘Hier se, ons Miss Police’”, aldus de actrice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws