VTM zet puntjes op de i over Thibaut in 'Boer zkt Vrouw': "Hij was dat helemaal niet van plan" Buitenland
Buitenland

VTM zet puntjes op de i over Thibaut in 'Boer zkt Vrouw': "Hij was dat helemaal niet van plan"

VTM zet puntjes op de i over Thibaut in 'Boer zkt Vrouw': "Hij was dat helemaal niet van plan"

Werd Thibaut uit 'Boer zkt Vrouw' in een slecht daglicht gesteld door VTM? Thibaut maakte het uit met Veerle en werd nadien zelfs fysiek aangevallen door kijkers.

"Wij hebben nooit de intentie om onze deelnemers in een kwaad daglicht stellen, integendeel. Maar het is effectief zo dat Thibaut zelf niet van plan was Veerle face-to-face te spreken. Pas nadat de opname vastlag, hebben ze mekaar ontmoet”, benadrukt VTM in Dag Allemaal.

"Op initiatief van Veerle"

Veerle moest die ontmoeting echt afdwingen. “Op initiatief van Veerle, die in een kwade en impulsieve bui naar Thibaut toe is gegaan omdat ze vond dat ze een persoonlijke uitleg verdiende en Thibaut niet van plan was naar haar te gaan. Voor Veerle was het belangrijk om hem eerst onder vier ogen te kunnen spreken zonder camera’s, zodat haar eerste kwaadheid voorbij was en het gesprek er tijdens de opname net gemoedelijker aan toe zou kunnen gaan”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws