Nathalie Meskens legt uit na harde kritiek: "Dat was mijn bedoeling met die foto" Buitenland
Buitenland

Nathalie Meskens legt uit na harde kritiek: "Dat was mijn bedoeling met die foto"

Nathalie Meskens legt uit na harde kritiek: "Dat was mijn bedoeling met die foto"

Nathalie Meskens kwam in het oog van de storm te staan toen ze een foto deelde vanuit de make-up stoel. Er kwam massaal veel kritiek omdat BV's hun haar gewoon kunnen laten knippen en verzorgen, terwijl de kappers gesloten moeten blijven voor de gewone Vlaming.

"Ik begrijp de frustraties zeker", reageert Nathalie Meskens in Het Laatste Nieuws. "Maar ik heb niemand willen kwetsen met dat bericht. Ik wilde gewoon het goede doel, Rode Neuzen Dag, nog eens in de kijker zetten, om de mensen aan te moedigen om zeker te kijken en te luisteren."

"Ik heb er niet bij stilgestaan dat dat een probleem zou zijn", vervolgt Meskens. "We blijven ervoor zorgen dat er nieuwe tv-programma's zijn voor de kijkers - zoals 'RIP 2020' en 'Wat een jaar!' - en daar worden kappers en visagisten voor ingeschakeld. Dat gebeurt volledig volgens het protocol dat met de hele tv-sector is gemaakt."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws