Schokkende onthulling over André Hazes zorgt voor opschudding Buitenland
Buitenland

Schokkende onthulling over André Hazes zorgt voor opschudding

Schokkende onthulling over André Hazes zorgt voor opschudding

Bridget Maasland reageerde eerder deze week op het nieuws dat haar ex, André Hazes, Monique Westenberg ten huwelijk heeft gevraagd. Dat deed ze met een sneer uit jaloezie, of zo leek het toch.

"Ik ben echt heel blij voor ze. Serieus", vertelde de presentatrice bij Frank Dane. "Ik ben alleen wel heel erg benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen. Verder vind ik het hartstikke leuk.” Een boodschap met een erg cynische ondertoon dus, en daar kreeg ze dan ook heel wat commentaar op.

Dat ze jaloers werd genoemd, viel wel héél slecht bij Bridget en ze besloot te reageren. “Ik ben niet jaloers, ik zeg nooit wat”, klinkt het op Instagram, waarop ze vertelt waarom ze deze opmerking maakte. “Ik vind wel dat ik een grap mag maken als ik eenzelfde huwelijksaanzoek heb gekregen afgelopen kerst.” Bridget bevestigde nu ook aan RTL Boulevard dat André haar ten huwelijk heeft gevraagd en dat ze ja had gezegd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws