Valerie De Booser met krop in de keel: “Vernemen dat ze zo zwaar ziek is, dat is heftig” Buitenland
Buitenland

Valerie De Booser met krop in de keel: “Vernemen dat ze zo zwaar ziek is, dat is heftig”

Valerie De Booser met krop in de keel: “Vernemen dat ze zo zwaar ziek is, dat is heftig”

Lara Switten is een bekende blogster en mama van drie kindjes. Ze kreeg onlangs van de dokters te horen dat ze ongeneeslijk ziek is. Haar derde kindje, een zoontje, werd begin december geboren na 31 weken zwangerschap.

In september deelde Lara het nieuws dat ze niet meer zal genezen van baarmoederhalskanker. Van de oncoloog kreeg ze te horen dat ze haar kinderen nooit zal zien opgroeien. Een hartverscheurend verhaal, en dus besloot Valerie De Booser haar groot hart te tonen.

"Ik ken haar goed", laat Valerie weten in Het Laatste Nieuws. "Lara liep als model mee in mijn Fashion 4 Charity, de modeshows die ik voor het goede doel organiseerde met Histoires de Femmes (haar vroegere kledingwinkel, nvdr.). Zo'n positieve en toffe madam! Vernemen dat ze zo zwaar ziek is en haar man en kinderen zal moeten achterlaten... Zó heftig. Ik wilde iets voor haar betekenen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws