Bart Tommelein zwaar onder vuur na uitspraken over oma's: "Hij overtrad zelf de regels" Politiek
Politiek

Bart Tommelein zwaar onder vuur na uitspraken over oma's: "Hij overtrad zelf de regels"

Bart Tommelein zwaar onder vuur na uitspraken over oma's: "Hij overtrad zelf de regels"

Bart Tommelein, de burgemeester van Oostende, ligt zwaar onder vuur omwille van enkele uitspraken die hij gedaan heeft. Tommelein waarschuwde zelfs de oma's die hun kleinkinderen zouden zien met de Kerstdagen. Ze zouden een fikse boete kunnen krijgen.

"Ook families die Kerstmis samen vieren, zullen worden beboet. 750 euro voor de aanwezigen en 4.000 euro voor de organisator. Al is dat een oma die haar kinderen en kleinkinderen nog eens wou zien", zei Tommelein in Het Nieuwsblad.

Het lokte heel veel verontwaardiging uit. Enkele mensen confronteerden Tommelein zelfs met een filmpje van de burgemeester. Daarop is te zien hoe Sinterklaas op bezoek geweest is bij opa Tommelein. Er waren twee kleinkinderen aanwezig bij Tommelein. Volgens de Open VLD'er gaat het om zijn zoon en één van zijn drie kleinkinderen. Mensen stellen dan ook dat Tommelein zichzelf een boete moet geven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws