‘VTM NIEUWS’-anker Freek Braeckman ontvangt brieven van boze kijkers: “Ze verwijten me dit” Buitenland
Buitenland

‘VTM NIEUWS’-anker Freek Braeckman ontvangt brieven van boze kijkers: “Ze verwijten me dit”

‘VTM NIEUWS’-anker Freek Braeckman ontvangt brieven van boze kijkers: “Ze verwijten me dit”

Het voorbije jaar stonden de nieuwsankers steeds klaar om ons zo goed mogelijk op de hoogte te houden tijdens deze vreemde periode. Maar ook voor de journalisten zelf was het natuurlijk een jaar als geen ander.

"Ik probeer alles boeddhistisch te bekijken”, zegt Freek Braeckman in Het Laatste Nieuws. “Ik ben een loper en heb dit jaar erg onregelmatig gelopen, maar áls ik ging lopen, liep ik altijd net te hard of te lang. Dat was mijn manier om gevoelens kwijt te kunnen, denk ik."

"Ik heb ook brieven gekregen van kijkers die me verweten alles erger te maken”, aldus het ‘VTM NIEUWS’-anker. “Een lockdown is voor ons veel ingrijpender dan een bomaanslag in Bagdad. Ik snap dus dat ze boos werden als ik weer kwam vertellen dat ze langer in hun kot moesten blijven. Ze mogen met hun sloef naar de tv gooien, alleen niet te hard. Ik heb het virus niet gemaakt, hé”, lacht hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws