Wout van Aert wrijft zich de ogen uit: "Hij is van een andere wereld. Ongezien" Sport
Sport

Wout van Aert wrijft zich de ogen uit: "Hij is van een andere wereld. Ongezien"

Wout van Aert wrijft zich de ogen uit: "Hij is van een andere wereld. Ongezien"

Wout van Aert is erg onder de indruk van zijn landgenoot Remco Evenepoel. Van Aert begrijpt ook helemaal niet dat Evenepoel nog kritiek krijgt na zo'n prestaties als vorig jaar.

"Ik probeer me, als ik aan Remco denk, altijd in te beelden wat ik deed toen ik zo oud was. Dat kan je niet vergelijken. Ik was net prof geworden, won de Ronde van Luik en was volop aan het crossen. Ik deed het goed, maar in een andere wereld waarin Remco nu presteert", zo vertelt Van Aert in De Zondag.

"Weet je wat ik mooi aan hem vind? Hij wint San Juan, maar krijgt kritiek dat de beste renners er niet waren. Hij wint in Algarve tegen goeie coureurs, maar krijgt kritiek dat het máár Algarve is. Hij wint in Polen, toch een WorldTour-koers, maar krijgt opnieuw kritiek dat de besten er niet waren."

Ongezien

"Ik weet alleen dat ik de week ervoor in de Strade Bianche ook tegen Fuglsang gekoerst heb en hem dan wel geklopt heb, maar ik liet hem niet op 50 kilometer van de meet achter en ik smeerde hem geen drie minuten aan. Ongezien.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws