Niels Albert waarschuwt Remco Evenepoel: “Met zijn bakkes tegen de muur” Sport
Sport

Niels Albert waarschuwt Remco Evenepoel: “Met zijn bakkes tegen de muur”

Niels Albert waarschuwt Remco Evenepoel: “Met zijn bakkes tegen de muur”

Remco Evenepoel is volop bezig aan zijn voorbereiding voor het nieuwe wielerjaar. Het valt af te wachten hoe lang het duurt voordat hij zijn niveau haalt van voor zijn vreselijke val in de Ronde van Lombardije. Daar heeft hij toch geluk gehad, weet ook Niels Albert.

"Stel dat Remco daar verkeerd valt. Hij breekt daar in zijn rug een bepaalde wervel, waardoor hij lam is vanaf zijn midden...”, zucht Albert in Het Laatste Nieuws. “Dat is het ergste voor een topsporter, stoppen met een blessure”, weet de voormalige veldritkampioen, die zelf een punt achter zijn carrière moest zetten wegens een hartaandoening.

Hoe groot het talent van Evenepoel ook mag zijn, sommigen vinden zijn ingesteldheid er soms een béétje over. “Het is de leeftijd”, aldus Albert. “Hij is een fantastische coureur. Maar hij gaat ook nog een keer met zijn bakkes tegen de muur rijden. Hij zal op iemand stoten, Pogacar bijvoorbeeld, die hem uit het wiel gaat rijden. Ik heb het nog niet gezien, maar het zit eraan te komen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws