'VTM NIEUWS’-anker Birgit Van Mol nog niet verlost van coronavirus: Dit is er aan de hand Buitenland
Buitenland

'VTM NIEUWS’-anker Birgit Van Mol nog niet verlost van coronavirus: Dit is er aan de hand

'VTM NIEUWS’-anker Birgit Van Mol nog niet verlost van coronavirus: Dit is er aan de hand

In maart van vorig jaar raakte ook Birgit Van Mol besmet met het coronavirus. Ze voelde zich doodmoe, had barstende hoofdpijn en voelde een zware druk op haar luchtpijp. Ze bleef dan ook een maand thuis, waar ze zich isoleerde. Acht maanden later heeft ze nog steeds last van vermoeidheid.

“Nog steeds. Ik heb net een weekje vrij gehad en ik voelde dat ik veel slaap nodig had”, zegt Birgit in De Morgen. “Sinds oktober was het heel druk op het werk, onder andere door de Amerikaanse verkiezingen die maar niet stopten. Ik kreeg opnieuw spierpijn, raakte stilaan doodop.”

Ook haar tong voelde door het virus verbrand aan. Dat is nu wel beter. "Het heeft tot vorige week aangesleept”, aldus het ‘VTM NIEUWS’-anker. “In het begin kon het echt pijn doen, alsof er een rasp overheen ging. Lange tijd kon ik alleen nog iets proeven via het puntje van mijn tong. Ook warmte en kou voelde ik niet. Maar sinds een week kan ik plat water drinken zonder dat het brandt.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws