Simon Mignolet spreekt zich openhartig uit: "Aan vernieuwing toe" Sport
Sport

Simon Mignolet spreekt zich openhartig uit: "Aan vernieuwing toe"

Simon Mignolet spreekt zich openhartig uit: "Aan vernieuwing toe"

In aanloop naar de Gouden Schoen sprak Simon Mignolet zich naar aanleiding van zijn verkiezing tot beste doelman uit over enkele (heikele) thema's. Daarbij hield hij geen blad voor de mond.

Het Laatste Nieuws legde de Rode Duivel 22 stellingen voor, waarbij hij verplicht werd te kiezen tussen twee antwoorden. Een daarvan was 'Anfield of Jan Breydel?' Na even nadenken koos Mignolet toch voor Engeland: "Ik moet Anfield zeggen, met die nieuwe tribune. Ook omdat Jan Breydel toch wel aan vernieuwing toe is."

Al voegde hij er wel nog een kanttekening aan toe. "Verwacht door dat mythische 'You'll Never Walk Alone' vóór de aftrap niet té veel van de sfeer op Anfield. In Jan Breydel kolkt het meer tíjdens de wedstrijd - zeker op Europese avonden - dan op Anfield, waar 25.000 toeristen zitten. Maar de infrastructuur, het veld, de Kop en de geschiedenis doen me voor Anfield kiezen. Voorlopig toch, want met die plannen voor een nieuw stadion voor Club..."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws