Marc Van Ranst eist veel strengere maatregelen: "We hebben geen keuze, we moéten" Royalty
Royalty

Marc Van Ranst eist veel strengere maatregelen: "We hebben geen keuze, we moéten"

Marc Van Ranst eist veel strengere maatregelen: "We hebben geen keuze, we moéten"

Ons land moet proberen om de Britse variant zoveel mogelijk buiten te houden of de intrede ervan in ieder geval verder te vertragen. Volgens Marc Van Ranst zijn daarom strengere maatregelen nodig.

"Als het van mij afhangt, wordt er in de krokusvakantie niet gereisd. Na elke vakantie komen er nieuwe stammen binnen. Alle landen die in het in deze pandemie goed doen, houden hun grenzen hermetisch dicht", zegt Van Ranst in Het Laatste Nieuws.

"Dat moét je doen als je niet wil dweilen met de kraan open. Wij denken er al maanden zo over. Ik weet dat dit heel moeilijk ligt, maar de helft van de Belgische bevolking woont op minder dan 50 km van de grens."

Verplichte test

"Als de grenzen nu niet worden gesltoen, zou men op zijn minst iedereen die het land binnenkomt, moeten verplichten een negatieve test te tonen. Ook wie minder dan 48 uur in het buitenland is geweest", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws