Marc Van Ranst komt met pittige waarschuwing voor mensen die zich niet willen laten vaccineren: "Dat zullen de gevolgen voor hen zijn" Royalty
Royalty

Marc Van Ranst komt met pittige waarschuwing voor mensen die zich niet willen laten vaccineren: "Dat zullen de gevolgen voor hen zijn"

Marc Van Ranst komt met pittige waarschuwing voor mensen die zich niet willen laten vaccineren: "Dat zullen de gevolgen voor hen zijn"

Een deel van de mensen wil zich niet laten vaccineren tegen Covid-19. Volgens viroloog Marc Van Ranst zullen zij daar de gevolgen van dragen.

"Je wilt geen vaccin? Be my guest. Ik ga die mensen niet proberen te overtuigen. Maar ze moeten wel beseffen dat hun keuze gevolgen heeft", zegt Van Ranst in NRC Handelsblad.

Van Ranst benadrukt dat er tijdens de vaccinatieperiode geen verschillen tussen mensen zullen zijn. De één zal niet meer mogen dan de ander. "Als iedereen de kans heeft gehad, dan is het iets anders", benadrukt Van Ranst. "Dan mogen landen of vliegtuigmaatschappijen wat mij betreft best zeggen: zonder vaccinatiebewijs kom je er niet in. Beslissingen hebben gevolgen, dat is zo met elke keuze in ons leven."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws