Eline De Munck neemt radicale beslissing: “Dit nooit meer” Buitenland
Buitenland

Eline De Munck neemt radicale beslissing: “Dit nooit meer”

Eline De Munck neemt radicale beslissing: “Dit nooit meer”

Eline De Munck heeft, zoals zovelen onder ons, een zwaar jaar achter de rug. Toch bracht de coronacrisis enkele belangrijke inzichten met zich mee voor de zakenvrouw die hoge toppen scheert met haar brillenmerk Odettes Lunettes.

“Ik ga nooit meer terug naar het tempo waaraan ik voor corona heb gewerkt”, aldus Eline in Het Nieuwsblad. “Nooit meer. Want vergeet niet: naast Odette had ik ook nog een tweede fulltime job. Ik ging op tour met Guy Swinnen, deed presentaties en socialmedia-werk, en gaf lezingen. Maar aan dat tempo ga ik niet meer leven.”

Ze heeft tegenwoordig ook heel andere prioriteiten die ze kan stellen. “Zo heb ik bijvoorbeeld de liefde gevonden”, laat Eline weten. “Ik ben heel gelukkig verliefd. Dingen zijn anders nu. Ik wil mij blijven inzetten voor wat ik belangrijk vind, maar ik ga er geen halve andere dingen meer bijnemen”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws