Laura Tesoro doet Koen Wauters en Natalia schrikken: “Heerlijk, die stomverbaasde gezichten" Buitenland
Buitenland

Laura Tesoro doet Koen Wauters en Natalia schrikken: “Heerlijk, die stomverbaasde gezichten"

Laura Tesoro doet Koen Wauters en Natalia schrikken: “Heerlijk, die stomverbaasde gezichten"

Laura Tesoro zal in de komende editie van ‘The Voice van Vlaanderen’ optreden als vijfde ‘comeback’-coach. Kandidaten waarvoor de vier andere coaches niet omdraaiden, kunnen dankzij Laura tóch nog een kans krijgen.

Laura zal de deelnemers van in de backstage goed in de gaten houden, en deze manier van werken ligt haar wel. ”Want als ik eerlijk ben, wist ik niet of ik wel klaar was om één van de vier 'grote' coaches te zijn”, zegt Laura in Het Laatste Nieuws. “Ik heb er dan wel drie seizoenen als coach bij 'The Voice Kids' opzitten, ik wist niet of volwassen kandidaten me serieus zouden nemen. Ondertussen heb ik wel gemerkt dat er niet zó veel verschil is tussen de twee. Het gaat er gewoon over je kandidaat zo veel mogelijk bij te leren en dan maakt leeftijd niet uit.”

Nu vrijdag al zal te zien zijn hoe Laura de vier andere coaches - Koen Wauters, Niels Destadsbader, Natalia en Tourist LeMC - verrast met haar aanwezigheid. ”Het was heerlijk om de stomverbaasde gezichten van de andere coaches te zien", lacht ze. "Maar tegelijk was het bizar om de beelden terug te zien. De blind auditions werden namelijk opgenomen vóór corona. Met dat voortdurende geknuffel lijkt het wel een andere wereld.”

Populair

Laatste nieuws