Tom Waes: "Bart De Pauw heeft me ervoor gewaarschuwd en hij heeft gelijk gekregen" Buitenland
Buitenland

Tom Waes: "Bart De Pauw heeft me ervoor gewaarschuwd en hij heeft gelijk gekregen"

Tom Waes: "Bart De Pauw heeft me ervoor gewaarschuwd en hij heeft gelijk gekregen"

Voor Tom Waes is bekend worden nooit een doel op zich geweest. Hij ervaart het zelfs eerder soms als een valkuil.

"Bekend worden is nooit mij n streefdoel geweest. Wie meedoet aan ‘Temptation Island’ of zich kandidaat stelt voor Miss België, doet dat om een bekende Vlaming te worden. Bij mij is dat totaal anders gegroeid. Ik herinner me dat Bart De Pauw me bij aanvang van ‘Het Geslacht De Pauw’ verwittigde: ‘Denk goed na, want als je met je kop op tv komt, is ’t gedaan met je anonimiteit en je vrij - heid’. Da’s juist en ik heb dat al een paar keer onderschat", vertelt Tom in Dag Allemaal.

"Zo stapte ik, in volle lockdown, de supermarkt binnen waar de social distancing niet werd gerespecteerd. Ik werd lastig, postte een Facebookbericht en kreeg een hoop ellende over me heen. ‘Wat denk je wel, BV’ke’... Ik uitte spontaan mijn mening zoals iedereen, en dat heeft ook iets opgebracht. Werknemers van die supermarkt zijn later naar mij gekomen om me te bedanken, net als een paar verplegers. Ik heb in feite nooit zoveel complimenten gekregen als toen vanuit de zorgsector."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws