Erika Vlieghe vreest derde golf en doet oproep aan bevolking: "Dat mag echt niet nu!" Royalty
Royalty

Erika Vlieghe vreest derde golf en doet oproep aan bevolking: "Dat mag echt niet nu!"

Erika Vlieghe vreest derde golf en doet oproep aan bevolking: "Dat mag echt niet nu!"

Infectiologe Erika Vlieghe houdt haar hart vast voor de derde golf. Ze hamert er bij de bevolking dan ook op om de maatregelen goed na te leven. De besmettelijkere Britse variant loert immers om de hoek.

"Dat wil vooral zeg­ gen dat we nóg voorzichti­ger moeten zijn. Onze raad aan de bevolking is om alsje­ blieft de maatregelen strikt te blijven opvolgen", zegt Vlieghe in HUMO.

"Ik vrees dat mensen na zoveel zware maanden soms hun eigen risico’s niet meer goed kunnen inschatten. Weer een klein feestje houden, of je baas die vraagt om toch naar het kantoor te komen? Néé, onze aandacht mag nu niet verslappen! Het virus is niet weg, integendeel", waarschuwt Vlieghe.

"We moeten de bestaande regels nog beter opvolgen. Telewerk moet absoluut meer gerespecteerd worden, want daar zien we nog te veel laksheid. Daarnaast moeten we trachten de uitbraken in scholen beter terug te dringen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws