Donderdag 4 Februari 2021 - 15:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Real Madrid is het beu, Zidane neemt drastisch besluit over Hazard

Real Madrid is het beu, Zidane neemt drastisch besluit over Hazard

Het verblijf van Eden Hazard bij Real Madrid is één lange lijdensweg. Net nu iedereen de hoop had dat hij eindelijk zou gaan schitteren, moet hij opnieuw geblesseerd aan de kant blijven.

Vier tot zes weken out, dat is het verdict nadat de Rode Duivel woensdag nog maar eens een blessure opliep op training. Een liesblessure deze keer. En dat nadat Hazard dinsdag al een training oversloeg omwille van 'vermoeide spieren'.

Naar verluidt heeft Real Madrid het helemaal gehad met de broze Hazard, die sinds zijn komst in de zomer van 2019 amper fit is geweest. In een ultieme poging om hun recordaankoop van het totale verval te redden, zal trainer Zinédine Zidane zijn sterspeler volgens bronnen verplicht naar een diëtist sturen. Het gewicht van Hazard is al sinds 2019 een item.

Mental coach

Ook de optie van een mental coach ligt op tafel, omdat ze zich in Madrid zorgen maken over de mentale toestand van de aanvallende middenvelder na de zoveelste tegenslag. Afwachten hoe dat allemaal uitdraait.

Ondertussen volgt bondscoach Roberto Martínez de situatie van Hazard op de voet. Met het oog op het EK in juni is dit immers weinig hoopgevend.

TAGS  I  Real Madrid  I  sport  I  voetbal