Bart De Pauw compleet uit het lood geslagen: “Dit doe ik niet, nooit!” Buitenland
Buitenland

Bart De Pauw compleet uit het lood geslagen: “Dit doe ik niet, nooit!”

Bart De Pauw compleet uit het lood geslagen: “Dit doe ik niet, nooit!”

'Telefacts NU' zond gisteren op VTM de reconstructie uit van de zaak-Bart De Pauw. Daarin was een gesprek te horen tussen de televisiemaker die zich verdedigt tegenover de vertrouwenspersonen van de VRT.

"Ik zou wel graag eens een paar dingen in de context willen zetten”, zegt De Pauw op een gegeven moment. “Ik maak al dertig jaar televisie. Zowel met mannen, maar ook met heel veel vrouwen die altijd met mij willen samenwerken. Ontelbare vrouwen, zowel voor als achter de schermen.”

“Wij met KoekenTroef! hebben een bedrijf”, benadrukt De Pauw. “Ik denk dat wij uitzonderlijk zijn want 65 tot 70 procent van de werknemers zijn vrouwen. Dus mocht ik een spoor van vernieling… Ik denk niet dat veel mensen opnieuw met mij zouden willen werken. Of twee: blijven werken. Ter mijner verdediging.”

Zeveren

"Wat ik niet kan inschatten, is dat dat bij iemand verkeerd is overgekomen, dat die dat niet heeft gezegd”, klinkt het bij De Pauw, die duidelijk van zijn melk is. “Terwijl ik dacht dat het allemaal om te zeveren is in aanwezigheid van andere collega's. Niet vanuit een macht. Vanuit een joking. Wat ik zeker niet doe: handtastelijkheden. Nooit! Ik kom niet aan de mensen. Dat doe je niet.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws