Stagiaire doet nieuwe schokkende onthulling over Bart De Pauw: “Dit zei hij op een bepaald moment tegen mij” Buitenland
Buitenland

Stagiaire doet nieuwe schokkende onthulling over Bart De Pauw: “Dit zei hij op een bepaald moment tegen mij”

Stagiaire doet nieuwe schokkende onthulling over Bart De Pauw: “Dit zei hij op een bepaald moment tegen mij”

Een stagiaire die dertien jaar geleden samenwerkte met Bart De Pauw aan ‘De Loft’, komt na de uitzending van de ‘Telefacts NU’-reportage naar buiten met haar verhaal. Zij zegt dat De Pauw destijds al eens bij Woestijvis op het matje geroepen werd.

De vrouw, die anoniem wenst te blijven, werkte in 2007 samen met Bart De Pauw aan ‘De Loft’. Een droom ging voor haar in vervulling, want de televisiemaker was een van haar idolen. Aanvankelijk was de relatie tussen hen luchtig, tot De Pauw onophoudelijk berichtjes begon te sturen. “Hij stuurde dat ik er vandaag zo goed uitzie. Of: Ik zou graag met jou ergens alleen zijn.”

Het bleef echter niet bij deze relatief onschuldige berichten. “Hij had geen schroom om echte liefdesverklaringen te doen”, klinkt het. “Op een bepaald moment zei hij dat hij smoorverliefd was op mij en dat hij zijn gezin voor mij zou verlaten. Maar ik voelde mij helemaal niet aangetrokken tot hem.”

“Ik heb hem nooit beantwoord in die liefdesverklaringen en ik stond erop onze band professioneel te houden”, benadrukt de vrouw. “Ik probeerde daar altijd wat rond te fietsen. Ik vond het verstikkend en verontrustend dat hij mij bleef bestoken.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws