An Lemmens krijgt bijzondere opdracht van VTM: “Ik voel me vereerd” Buitenland
Buitenland

An Lemmens krijgt bijzondere opdracht van VTM: “Ik voel me vereerd”

An Lemmens krijgt bijzondere opdracht van VTM: “Ik voel me vereerd”

In een jaar waarin de Belgische muzieksector het hard te verduren kreeg, blijft VTM de artiesten van eigen bodem een hart onder de riem steken. Niet alleen met het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ dat op 15 februari start en volledig Belgische kleurt.

VTM kondigt vandaag, bij de start van De Week Van De Belgische Muziek, ook een volledig nieuw muziekprogramma aan: ‘The Best Of’. Daarin worden 8 muziekiconen, onder wie Axelle Red, Dimitri Vegas & Like Mike, De Kreuners en Gorki, verrast met een privéconcert van collega-artiesten van eigen bodem. En dat als ultiem eerbetoon. Niemand minder dan An Lemmens wordt de host van ‘The Best Of’.

De opnames gaan volgende maand van start in de meest iconische muziektempel van het land: de Ancienne Belgique. An Lemmens: “Als muziekliefhebber in hart en nieren, voel ik me vereerd dat ik van op de eerste rij mag meemaken hoe de publieksfavorieten uit de indrukwekkende carrières van Belgische trotsen als Gorki, Axelle Red e.a. worden vertolkt door andere artiesten die een speciale band met hen hebben, om de verhalen te horen hoe deze nummers tot stand zijn gekomen, om meegenomen te worden op een ongetwijfeld indrukwekkende trip down memory lane die me mee zal voeren langs menig podium en backstage met bijhorende sappige verhalen.“

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws