Slag in het gezicht voor slachtoffers Bart De Pauw: “Jammer dat hij hier opnieuw voor kiest” Buitenland
Buitenland

Slag in het gezicht voor slachtoffers Bart De Pauw: “Jammer dat hij hier opnieuw voor kiest”

Slag in het gezicht voor slachtoffers Bart De Pauw: “Jammer dat hij hier opnieuw voor kiest”

‘Telefacts NU’ bracht donderdag een reconstructie van de zaak-De Pauw. Onder meer Ines De Vos, de vrouw van de televisiemaker, kwam aan bod. Ze sprak met geen goed woord over de VRT. “Het ontslag van Bart, dat is een zaak die stinkt”, klonk het onder meer.

Christine Mussche en An-Sofie Raes, de advocaten van de slachtoffers die zich burgerlijke partij stellen, reageren teleurgesteld. “Wij betreuren ten zeerste dat Bart De Pauw en zijn entourage er opnieuw voor kiezen om hun pleidooi in de media te voeren, in een poging de publieke opinie te bespelen”, klinkt het in een persbericht. “Het is de zoveelste keer dat de feiten worden geminimaliseerd, verdraaid en uit hun context gehaald. Voor de slachtoffers in het bijzonder, maar voor alle slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag, is dit een slag in het gezicht.”

“Ook is het bijzonder kwalijk voor het eigenlijke proces dat nog moet worden gevoerd. Het gerecht oordeelde dat er voldoende bezwaren bestaan tegen de heer De Pauw om hem door te verwijzen naar de correctionele rechtbank, voor de belaging en elektronische overlast van dertien vrouwen.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws