Chinese club verliest licentie: 'Marouane Fellaini per direct terug naar België' voetbal
voetbal

Chinese club verliest licentie: 'Marouane Fellaini per direct terug naar België'

Chinese club verliest licentie: 'Marouane Fellaini per direct terug naar België'

Het zit er dan toch aan te komen. Marouane Fellaini die niet alleen zijn comeback zal maken als Rode Duivel, maar in één adem ook terug aan de slag gaat in de Jupiler Pro League.

Fellaini wordt al een tijdje gelinkt aan een terugkeer naar België. Vooral Antwerp wilde de middenvelder heel graag. Dat leek er dan toch niet van te komen, want de 87-voudige Rode Duivel wilde graag zijn contract bij Shandong Luneng - dat loopt nog door tot eind december - uitdoen.

Bovendien was hij niet van plan om zijn riante loon in China zomaar op te geven. maar ondertussen is de situatie aan het keren. Zijn team Shandong Luneng mag immers niet deelnemen aan de Aziatische versie van de Champions League. De Chinese club verloor haar licentie door achterstallige betalingen.

Voorbode

“Shandong Luneng is ongeschikt verklaard om deel te nemen aan de Aziatische Champions League”, klonk het bij de Aziatische voetbalbond. Het team van Fellaini wordt later vervangen door een andere club.

Bronnen melden dat dit de voorbode is van nog meer financiële miserie en dat de club op korte termijn zelfs de lonen niet meer zou kunnen uitbetalen. Daardoor zou Fellaini naar verluidt per direct willen terugkeren naar België. En in het geval hij transfervrij wordt verklaard kan hij zomaar aan de slag in de Jupiler Pro League.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws