Zo denkt Kathleen Aerts over het vertrek van Klaasje bij K3 Buitenland
Buitenland

Zo denkt Kathleen Aerts over het vertrek van Klaasje bij K3

Zo denkt Kathleen Aerts over het vertrek van Klaasje bij K3

De eerste keer dat K3 op zoek moest naar een vervangster voor een van de meiden, was toen Kathleen Aerts besliste om op te stappen. Nu Klaasje Meijer vertrekt, is het weer tijd om naar een nieuwe ‘blonde van K3’ op zoek te gaan.

Kathleen reageert vanuit haar woonplaats in Zuid-Afrika op het vertrek van Klaasje. “Natuurlijk zijn we allemaal een beetje geschrokken”, zegt ze aan HLN. “Ik ken Klaasje niet persoonlijk, ik ken haar beweegredenen niet. Ik lees ook maar wat er staat in de krant: dat ze haar vleugels wil uitspreiden.”

“Dan denk ik terug aan mijn tijd bij K3 en mijn eigen keuze om te vertrekken”, aldus Kathleen, die zich herinnert hoe iedereen dit zo’n moedige beslissing vond van haar. “Dus ik wil eigenlijk hetzelfde zeggen over Klaasje”, aldus Kathleen.

“De afgelopen jaren heeft ze een fantastische invulling gebracht in K3, en ik wens haar veel succes bij het nieuws dat ze gaat ondernemen. Misschien heeft ze nu eindelijk eens tijd om ons te komen bezoeken in Zuid-Afrika. Klaasje, je bent van harte welkom!”, besluit Kathleen.

Populair

Laatste nieuws