Natalia compleet van haar sokkel geblazen: “Holy shit!” Buitenland
Buitenland

Natalia compleet van haar sokkel geblazen: “Holy shit!”

Natalia compleet van haar sokkel geblazen: “Holy shit!”

“Een nieuwe dag, nieuwe kansen en nieuwe talenten!” Met die woorden start coach Tourist LeMC vol enthousiasme aan de tweede Blind Auditions van ‘The Voice van Vlaanderen’ op vrijdag 12 februari om 20.40 bij VTM. De eerste kandidaat trekt direct de aandacht van de vier coaches.

Hij verrast het viertal met een woeste cover van het metal-nummer 'Paranoid' van Black Sabbath. Compleet met grommend gezang en geschreeuw. De eerste noot van het nummer lokt een euforische kreet uit bij Koen Wauters: “Oh yes, eindelijk!”.

Koen is duidelijk fan van het metal-genre: “Eindelijk eens iemand die lawaai komt maken, die ne keer schreeuwt! Ik ben hier al van jongs af aan fan van en ik vind het de max!”, lacht Koen. En ook Natalia is van haar sokken geblazen: “Holy shit!”

West-Vlaming

Ook dit keer halen de coaches alle trucjes boven om de kandidaten te overtuigen om voor hun team te kiezen. Niels ontpopt zich tot ‘West-Vlaams ambassadeur’ en gooit dat argument op inventieve wijze in de strijd: “Kies als West-Vlaming voor de West-Vlaamse coach en bespaar benzine om je te verplaatsen naar de workshops! En de benzine staat momenteel duur hoor!”, lacht Niels.

Al maken de coaches tussendoor ook tijd voor ontlading, zo regelt host Sean Dhondt een uniek duet voor superfan Lisa met Natalia en wagen Niels en Natalia zich op het podium aan… een salsadansje!

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws