Koen Wauters bekent: “Ik vind dit heel raar om terug te zien” Buitenland
Buitenland

Koen Wauters bekent: “Ik vind dit heel raar om terug te zien”

Koen Wauters bekent: “Ik vind dit heel raar om terug te zien”

Koen Wauters is dit jaar opnieuw te zien als coach in ‘The Voice van Vlaanderen’. Er zijn ook twee nieuwe coaches, én met Laura Tesoro duikt er plots een vijfde coach op. Zij vangt de kandidaten op waarvoor niet omgedraaid werd.

Koen is alleszins niet van plan om door deze verandering zijn werkwijze helemaal om te gooien. “Ik duw wanneer ik hét voel, wanneer er iets mij triggert, wanneer ik - uiteraard - iets onweerstaanbaar goed vind”, laat Koen weten op Qmusic. “Ik probeer in eerste instantie te vergeten dat Laura er nog is. Maar als er écht een groot twijfelgeval is, dan houd ik wel in het achterhoofd dat die kandidaat eventueel nog wel opgepikt wordt.”

“En we moeten toch een beetje blijven meeleven met de kandidaten. Die stellen zich daar wel kwetsbaar op voor heel Vlaanderen! Het blijft toch een raar gegeven, hoor, zo’n Blind Audition”, vindt de zanger van Clouseau.

“De audities van ‘The Voice’ zijn trouwens opgenomen vorig jaar rond deze tijd, dus vóór de lockdown”, klinkt het nog. “Dat is dus met knuffelen en met veel volk, alsof er niets aan de hand was. Toen wás er ook nog niets aan de hand. Het is heel raar om terug te zien.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws