Fans van ‘Liefde Voor Muziek’ maken zich grote bedenking: “Wat zou daar de reden voor zijn?” Buitenland
Buitenland

Fans van ‘Liefde Voor Muziek’ maken zich grote bedenking: “Wat zou daar de reden voor zijn?”

Fans van ‘Liefde Voor Muziek’ maken zich grote bedenking: “Wat zou daar de reden voor zijn?”

Vanaf maandag 15 februari zendt VTM het gloednieuwe seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’ uit. Willy Sommers, Geike Arnaert, Tourist LeMC, Cleymans & Van Geel, Emma Bale, Ronny Mosuse en Bert Ostyn van Absynthe Minded zullen daarin één grote liefdesverklaring aan elkaars nummers brengen.

Op de sociale media is te lezen dat de fans van de vorige seizoenen er alvast erg naar uitkijken. Ze hopen dat de huidige deelnemers het niveau van vorig jaar zullen halen. Het lijkt moeilijk, maar de meesten hebben er een goed oog in. Toch komt er - voornamelijk bij vrouwelijke kijkers - een puntje van kritiek naar boven.

“Opnieuw zijn er een stuk meer mannen te zien dan vrouwen”, zegt iemand op een van de fansites. “Ik vraag me af wat daar de reden voor is. Er is alvast geen gebrek aan vrouwelijk talent in België. Ik vind het een tof programma, maar hier heb ik toch mijn bedenkingen bij.”

“Groot gelijk”, merkt een ander op. “Wanneer gaan we Liliane St. Pierre eens zien? Een van de beste zangeressen van ons land, met een groot repertoire.” En ook: “Vind ik ook. Dat ze in de plaats van Jonas Van Geel Sandra Kim of zo laten meedoen. Zij zingt daar waarschijnlijk de pannen van het dak."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws