Fantastisch nieuws voor de fans van Jeroen Meus Buitenland
Buitenland

Fantastisch nieuws voor de fans van Jeroen Meus

Fantastisch nieuws voor de fans van Jeroen Meus

Vanaf zondag 21 februari is ‘Twee Tot De Zesde Macht’ terug op Eén. Presentator Jeroen Meus zorgt voor enkele nieuwigheden en een fantastische BV-supermacht. Jeroom, Philippe Geubels, Ingeborg, Rik Verheye en Tom Waes zijn maar enkele van de bekende namen die het opnemen tegen sympathieke duo’s.

Dit seizoen pakt uit met een volledig nieuwe ronde: ‘De foto’. In ‘De foto’ staan alle antwoorden op de quizvragen op een foto. Kunnen de kandidaten de antwoorden vinden, terwijl de tegenstander op de loer ligt? Elke aflevering van ‘Twee Tot De Zesde Macht’ wordt ook dit seizoen opgehangen aan een speciaal thema, zoals 'Tijdreizen', 'Spionage' en 'Royalty'. Kortom: tien gloednieuwe afleveringen van de klassieker 'Twee Tot De Zesde Macht', boordevol fijne gasten, quizvragen, wist-je-datjes en humor.

Ook dit jaar zijn er weer twee BV-specials voor Kom op tegen kanker. In ‘Reizen Meus’, de reis-aflevering van ‘Twee Tot De Zesde Macht’, nemen de presentatoren en presentatrices van Vlaanderens bekendste reisprogramma’s het tegen elkaar op. De laatste aflevering, 'De finale', wordt een trip down memory lane: de inspiratie voor de quizvragen werden gehaald in het rijkgevulde VRT-archief.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws