AA Gent komt met nieuws over buitenlandse overname voetbal
voetbal

AA Gent komt met nieuws over buitenlandse overname

AA Gent komt met nieuws over buitenlandse overname

73 is Ivan De Witte ondertussen al. En Michel Louwagie (65) gaat volgend jaar op pensioen. Voor de voorzitter en algemeen manager van AA Gent zit de wissel van de wacht er dus aan te komen.

Al is De Witte nog niet meteen van plan om de scepter door te geven. "Dat is momenteel niet aan de orde", vertelt de Gent-preses in Het Laatste Nieuws. "Misschien is het niet verstandig om sámen te stoppen." Met samen bedoelt hij dus Michel Louwagie die in de zomer van 2022 stopt.

Vervolgens komt De Witte ook met nieuws op de vraag van de krant of AA Gent over twee, drie jaar in pakweg Chinese of Arabische handen zou kunnen vallen. "Neen", is het antwoord. "Ik zeg dat heel stellig." Dat zullen vooral de fans graag horen.

Nieuwe voorzitter

"Het is mijn bedoeling om op termijn een - liefst Belgische - voorzitter te vinden die de ziel van de club én van de stad Gent begrijpt en respecteert, die voetbal kent, en vertrouwd is met professioneel management."

De Witte besluit: "Ik denk dat de nieuwe voorzitter ook financieel sterk moet staan. Ik ben zeker dat 100 mensen zich geschikt zullen vinden om de nieuwe voorzitter van AA Gent te worden. Ik gok dat er misschien een paar in aanmerking kúnnen komen..."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws