-->

Julie Van den Steen werkt groot misverstand de wereld uit: “Ik ben helemaal niet zo!”

Julie Van den Steen werkt groot misverstand de wereld uit: “Ik ben helemaal niet zo!”
Dinsdag 16 Februari 2021 - 09:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Julie Van den Steen is nog maar 28 jaar, maar ze heeft al een hele weg afgelegd in het showbizzwereldje. Er wordt over haar weleens gezegd dat ze een moeilijke is, en ze heeft een klein vermoeden waarom deze misvatting over haar is ontstaan.

“Omdat ik zou weten wat ik wil en dus weleens nee heb gezegd tegen bepaalde tv-aanbiedingen”, zegt ze in Het Nieuwsblad. “Maar als ik iets krijg aangeboden dat niet honderd procent strookt met wie ik ben, vind ik dat ik daar niet zomaar moet op ingaan. Als ik op tv kom, dan liever met iets waar ik volledig achtersta.” 

“Ik maak het nu groter dan het is, hoor”, geeft Julie toe. “Maar toch: dat ­gegeven is een eigen leven gaan ­leiden, en daardoor gebeurt het weleens dat medewerkers zeggen: 'Eigenlijk zijt gij helemaal niet zo'n harde tante.' Hoe kom ik dan toch aan dat imago? Is het omdat ik een vrouw ben? Dat zou ik anno 2021 wel heel erg jammer vinden. Ik vind het zelfs raar dat er over mij gezegd wordt dat ik weet wat ik wil, ik ben een eeuwige twijfelaar. Ik weet totáál niet wat ik wil!”, lacht ze.

TAGS  I  Julie Van den Steen  I  shownieuws