Gert Verheyen haalt zwaar uit na afgelaste match van Club Brugge voetbal
voetbal

Gert Verheyen haalt zwaar uit na afgelaste match van Club Brugge

Gert Verheyen haalt zwaar uit na afgelaste match van Club Brugge

Dat de wedstrijd tussen Sporting Charleroi en Club Brugge werd afgelast, zorgt voor veel consternatie in het Belgische voetballandschap. Analist Gert Verheyen kan maar niet begrijpen dat Charleroi zijn veld niet ijsvrij heeft gekregen.

“Laat me beginnen met te zeggen dat tien jaar geleden gewoon zou gespeeld worden op dit veld", aldus Verheyen bij Eleven Sports. "Bij Charleroi zeggen ze dat ze er alles aan gedaan hebben om hun veld speelklaar te krijgen. Daar heb ik problemen mee."

"Het gaat niet over een volledig veld, hé. Het zijn slechts enkele stroken van het veld die niet bespeelbaar zijn. Dat je er niet in slaagt om drie strookjes in orde te krijgen, wekt bij mij het meeste verwondering op", ging Verheyen verder.

Warmtelamp stak niet in

De analist is duidelijk niet te spreken over de inspanningen van Charleroi. "Is dat dan zó moeilijk, enkele stroken in orde maken? Er bestaan bijvoorbeeld zo van die warmtelampen om je veld ijsvrij te maken. Ik zag hier zo’n warmtelamp staan, maar de stekker stak niet in. Tja...”, fronste Verheyen de wenkbrauwen nog tot slot.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws