Tourist LeMC haalt uit naar collega's: "Daar kan ik met mijn hoofd niet bij" Buitenland
Buitenland

Tourist LeMC haalt uit naar collega's: "Daar kan ik met mijn hoofd niet bij"

Tourist LeMC haalt uit naar collega's: "Daar kan ik met mijn hoofd niet bij"

Tourist LeMC is tegenwoordig niet van het scherm weg te denken. Hij maakte zijn debuut als coach in het nieuwe seizoen van 'The Voice van Vlaanderen' en is ook te zien in de nieuwe reeks van 'Liefde Voor Muziek'.

“Voor veel artiesten die een beetje over hun hoogtepunt heen zijn, helpt ‘Liefde voor Muziek’ om hun carrière een tweede adem te geven”, zegt Tourist in Gazet van Antwerpen. "En kleinere artiesten krijgen de kans om zich te bewijzen. Op dat vlak val ik eigenlijk tussen twee stoelen: ik heb de voorbije jaren veel succes gehad, ik had het programma niet echt nodig om me op de kaart te zetten. Maar nu was ik al in ‘The Voice’ gestapt, dus was er geen reden om dit keer opnieuw te passen.”

“'t Is een beetje commerce geworden, dat klopt", geeft de Antwerpse troubadour toe. "Anderzijds: artiesten die zeggen dat ze niet van zo'n platform gebruik willen maken om hun muziek bij een groter publiek bekend te maken, geloof ik niet. Wil je dan alleen muziek voor je vrienden en familie blijven maken? Daar kan ik met mijn hoofd niet bij", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws