Man City of PSG? 'Lionel Messi is er volledig uit en tekent bij déze club' voetbal
voetbal

Man City of PSG? 'Lionel Messi is er volledig uit en tekent bij déze club'

Man City of PSG? 'Lionel Messi is er volledig uit en tekent bij déze club'

De toekomst van Lionel Messi (33) is bepaald. De Argentijnse vedette van FC Barcelona zou definitief beslist hebben bij welke ploeg hij in de zomer zijn loopbaan gaat vervolgen.

Met Manchester City en Paris Saint-Germain waren er nog twee ploegen in de running om Messi gratis binnen te hengelen. Man City wilde ontzettend ver gaan voor Messi, maar de Argentijn zou uiteindelijk voor een overstap naar PSG opteren.

Volgens Spaanse en Franse media liet Messi, na dit seizoen einde contract bij Barça, zich over de streep trekken door zijn boezemvriend Neymar. De 28-jarige Braziliaan staat op het punt om zijn contract bij PSG te verlengen en drong er bij Messi op aan om ook naar Parijs te verhuizen.

Lokroep van Pep

Messi twijfelde lange tijd, want ook de lokroep van zijn gewezen trainer Pep Guardiola was groot. Maar toch voelt Messi dus meer voor een overstap naar PSG. De Argentijn zou al een akkoord hebben met PSG.

Binnenkort zou het nieuws omtrent zijn overstap naar het Parc des Princes officieel bekendgemaakt worden. Messi zal het nieuws niet bevestigen vooraleer de terugmatch tussen PSG en Barcelona in de 1/8ste finales van de Champions League achter de rug is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws