Goedele Liekens in tranen: "Hier heb ik nooit bij stilgestaan" Buitenland
Buitenland

Goedele Liekens in tranen: "Hier heb ik nooit bij stilgestaan"

Goedele Liekens in tranen: "Hier heb ik nooit bij stilgestaan"

Goedele Liekens moet door haar kankerbehandling heel wat dingen die ze graag doet laten. De vermoeidheid weegt dan ook zwaar door. Ook emotioneel heeft ze het moeilijk: bij het minste krijgt ze de tranen in de ogen.

“Langs alle kanten springen de tranen eruit", beschrijft Goedele het in Het Laatste Nieuws. “Mijn iPhone duwt me allerlei herinneringen in mijn gezicht van 1, 2, 3 jaar geleden. Foto's van de 20 km van Brussel, toen ik nog kon hardlopen. Nooit bij stilgestaan hoe bijzonder destijds. Nu moet ik halverwege de trap uitpuffen."

"De minister, nu onze premier, naast me in Benin en Senegal op VN-missie. Meezingend en dansend onder de bloedhete zon. Een strandfeestje met mijn familie, de diamanten bruiloft van mijn ouders... Hopla, vochtige ogen”, aldus Goedele. "Ik krijg een prachtig boeket bloemen van onze vriendenkliek uit Spanje. Zomaar uit het niets. Tranen, dus. De lockdown en corona helpen deze weemoed natuurlijk ook een aardig handje."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws