Kijkers van ‘Big Brother’ ergeren zich blauw: “Deze kandidaat zijn we kotsbeu” Buitenland
Buitenland

Kijkers van ‘Big Brother’ ergeren zich blauw: “Deze kandidaat zijn we kotsbeu”

Kijkers van ‘Big Brother’ ergeren zich blauw: “Deze kandidaat zijn we kotsbeu”

Kijkers van ‘Big Brother’ laten al sinds de start van het realityprogramma op de sociale media weten wat hen zwaar op de maag ligt. Daar is tot op heden geen verandering in gekomen. Blijkt dat zij zich steeds meer storen aan één kandidaat.

“Ben ik de enige die zich meer een meer gaat ergeren aan Michel?”, vraagt een kijker zich af. “Ik zou er het liefst persoonlijk voor willen zorgen dat, wanneer hij tegen Matt komt te staan, hij er dan uit vliegt. Ik ben hem kotsbeu.”

“Het dominante gedrag van Michel irriteert me steeds meer, en vooral hoe die Liesse aan het bespelen is om op Zoey te moeten stemmen”, zegt een ander. “En Julie loopt maar als een hondje achter hem aan.”

“Weg met Michel, hij is een dictator met twee schoothondjes”, schrijft iemand. “Vervelend dat constante gedram van hem over het nomineren, ik ben dat echt beu!”, waarop een ander reageert: “Inderdaad jammer dat het alleen maar over het nomineren gaat. Michel manipuleert iedereen in het huis. Dit haalt het niveau van het hele programma naar beneden.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws